DSC02697.jpg

Sensovalmennus

Senso, eli sensomotoriikka, on toiminnallista neurotiedettä. Sen
avulla voimme selvittää ihmisten toiminnalliset ja psykologiset
vahvuudet, joita he luonnostaan omaavat. Sensovalmennuksen avulla saat
konkreettiset työkalut arjen askareisiin ja ongelmiin. Tuntemalla
itsesi paremmin, pystyt kohtamaan erilaiset haasteet helpommin.

Mikä saa sinut toimimaan niin kuin toimit? Miten saisit itsestäsi esiin koko potentiaalisi ja tuomaan sen esille, kun sitä erityisesti tarvitset? Harrastuksissa, töissä, vapaalla tai vaikka parisuhteessa.

Toiminnallisen neurotieteen avulla voimme konkreettisesti antaa sinulle työkalut kaikkiin näihin tilanteisiin. Kysy lisää sensovalmennuksesta Eerolta!

Sensovalmennus voidaan järjestää työpaikallasi tai toimipisteellämme Pyynikillä toiveittesi mukaan.

Kivut ovat pysyneet poissa viime käsittelyn jälkeen. Huikean muutoksen teki se painopisteen vaihtaminen – kyykystä, mavesta ja kulmasoudusta hävisi alaselkää pitkää kiusannut paineen tunne. Iso kiitos!
— Eveliina Mellin

Sensomotoriset refleksit

Tekemällä hermostoa ärsyttäviä harjoitteita, pystymme treenaamaan hermostoa sekä aivojamme. Jokainen lihaksista lähtevä liike menee hermostoa pitkin aivoihin ja tuottaa siellä energiaa, jolla voimme kuntouttaa kokonaisvaltaisesti kehoamme ja erityisesti aivojamme. Nämä harjoitteet sopivat kaikille.

Sensomotoriset refleksit ovat kehon jännitystiloja, jotka voivat aiheuttaa kehossa hermoston yliaktiivisuutta. Tällöin lihaksemme tekevät ylimääräistä työtä, joka kuormittaa kehoamme turhaan. Sensomotorisen harjoittelun tarkoituksena on sammuttaa nämä turhat kehoa kuormittavat liikemallit. 

Mikäli kärsit väsymyksestä, hermoston ylikuormituksesta tai sinulla on vaikeuksia keskittyä, ota yhteyttä!